s!mple
This is me!.

Assalammualaikkum, ^^
you have stuck to my blog. Be nice here, okay :)
Navigations

Follow me? Stories Meet The Boss Tagboard


Time Machine


Credits

DO NOT REMOVE THE CREDITS OR I WILL MAKE U SHAME!.
Skin by Cikin
Edit by Ain
Cute header by Kemetot Chomel
Blog owner: ur name :)
Jealous !
Wednesday, November 09, 2011 | 6:28 PM | 0 comments
Assalamualaikum !
HEE , nmpak tak entry tu ?
JEALOUS !
cehh , kali ni aku jeles psl ape pulakk ekk ?
Emmm , nak bgtau ke tak ?
Takk payahh la .
Nati bocor rahsia aku .
Apesal lah ngan aku ni ekk ?
Kenapee ? kenapee ?
Aku tgk prangai aku mkin lama mkin pelikk .
Pelikk sgt !
=..=
Astagfirullahalazim !
Arina, arina , inngat Tuhan !
HEHE
Okeyy , arini aku tlong ayh buat rempah utk barbeque ptg ni.
Alahh , BBQ biase jer , dgn family aku .
Tp ayh aku buat sorang-2 rempah tu coz aku tak reti buat , btw , mak aku pun takde , dia g skola .
Soo , aku tolong tengok jela , haha .
I miss my friend even baru satu hari cuti ,
lagi-2 rina khay yg comel tu !
HAHA XD
sebab kitorang jrg lepak sesame skrg .
Mse hari last sekolah pun kitowunk tak jumpe sbb aku maen netball ,
so , aku jrg lah dgr psl *Mr A* dia tuhh .
Rindu nak dgr ,  walaupun kdg2 agk bosan haha XD

Ehh ehhh , skrg kat Radio Sinar on air lagu favourite Rina Khay !
Diam diam jatuh cinta dari Ramlah Ram !
HAHA
Memang ade jodoh lah korang ni .
Aku tengah type entry ni bole pulakk kuar lagu ni .
Mcm tau-2 je aku tengah cakap psl psgn bahagia ni , HAHA xD

Rina ! Tgk tu , mcm ade jodoh je kan ?
Aminn , semoga kau ade jodoh dgn dia , hihi ^^

Okayy lahh , nati aku smbung lg , tata !




Old things | New things