s!mple
This is me!.

Assalammualaikkum, ^^
you have stuck to my blog. Be nice here, okay :)
Navigations

Follow me? Stories Meet The Boss Tagboard


Time Machine


Credits

DO NOT REMOVE THE CREDITS OR I WILL MAKE U SHAME!.
Skin by Cikin
Edit by Ain
Cute header by Kemetot Chomel
Blog owner: ur name :)
POLITEKNIK MERLIMAU
Friday, April 24, 2015 | 6:43 AM | 0 comments
Tengok entry tu. Macam takde kena mengena je kan.

Haha sebenarnya aku nak cakap ni. LAMA GILA SIOT tak bukak blog ni. Sekali dah bukak mmg aku throwback habis habisan lah blog ni.

Bila baca balik, how I wish to go back to about 5 years ago.
I really miss my school days, my friends, my old activities.
Gelak lebih je bila aku baca balik entry2 lama. hehe. Okay lah, disebabkan aku dah lama tak update blog ni, aku nak bagitau yang sekarang aku adalah student POLITEKNIK MERLIMAU.

Maybe bagi korang, politeknik je kot, bukan uitm pun dohh. haha. Lantak korang lah. Kalau poli pun apa salahnya. Sama2 tempat menuntut ilmu kan?
Aku mengambil jurusan PERKHIDMATAN MAKANAN (AMALAN HALAL).
Ni kalau aku sebut kat umum, mesti orang ingat aku belajar agama je ek.
HAHA. tak lah, Manada. Kat sini aku belajar memasak tau.
Sekarang aku sem 2 sbb aku ambilan sesi JUN2014.
Masa sem1 dulu, kelas aku penuh ngan kelas teori je. Takde kelas praktikal. Memang bosan tahap gaban lah katekoo.
sebab aku rase mcm takde beza ngan masa sekolah dulu. Asyik belajar jaa. Pastu asyik kena pakai baju kurung, kalau tak kena saman. HAHAAHA.

Tapi, masuk sem 2 aku dah mula banyak kelas praktikal macam kelas kitchen, kelas fnb. 
Mencabar tau kelas kitchen ni, korang bayangkan lah. Masuk kitchen kol 8, pastu kene buat mise en place pastu baru start masak. and kadang2 kol 3 lebih or 4 baru keluar kitchen.
Tapi best tau. Best sangat, sbb dpt belajar benda baru. Heee. 


Korang kite out dulu boleh? Penat menaip lah heeeee.

Lelaki Idaman? Lee Kwang Soo
Wednesday, December 18, 2013 | 5:15 AM | 0 comments
Secara official nya aku ni seorang penganggur. 

Tapi sejak habis SPM 2013 ni kan, mak aku tak habis habis cakap pasal kahwin.

Surely its not the perfect time to talk about this but I'm wondering what kind of man that I want to.

Bagi orang maybe kelako but ciri ciri lelaki impian aku maybe Kwang Soo.



Bagi aku dia ni charming sangat2. Dia comel, kelakar, tak senang marah, penyabar.

Aku suka sangat sangat sangat.

And yang penting, dia tinggi! 190cm you all!

Alahai, cairnya aku dengan mamat ni. tapi dalam running man dia asyik2 lah kena buli. poor him :(

Bulan Januari ni dia nak datang Malaysia tau! Ya Allah, kalaulah aku dapat pergi sana.

Tapi of course lah takkan dapat. Sebab dalam sejarah family aku, kitorang jarangg and tak pernah pergi ke satu tempat tu just for meet the artist.

Tapi andainya lah kan dapat, wow! Ianya sangat2 mengagumkan! :')

Lee Kwang Soo! I love you, oppa!



Old things